E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din ROMÂNIA
ACCEPT

Ce servicii vă oferim?

Descoperă toate beneficiile achiziționării unui canapele la un magazin Famaliving

La Famaliving, facem alegerea noului tău canapea sau fotoliu o experiență fără bătăi de cap. Experții noștri te vor ghida pentru a găsi opțiunea perfectă care se potrivește stilului tău, nevoilor și bugetului tău. În plus, îți oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare și garanții excepționale, astfel încât să te poți bucura cu liniște deplină.

01

CONSILIERE PERSONALIZATĂ

Toate modelele noastre pot fi alese din peste 1.000 de opțiuni de tapițerie disponibile, configurații diferite, mecanisme, picioare, etc. Vă ajutăm să nu faceți greșeli și să alegeți cea mai bună opțiune pentru casa dvs.

02

Finanțare

Întrebați cel mai apropiat magazin Famaliving despre opțiunile de finanțare disponibile.

03

SIMULATOR DE PRODUS

Creați-vă o compoziție de canapea personalizată cu ajutorul simulatorului nostru 3D și vedeți cum arată din toate punctele de vedere posibile.

Încercați diferitele opțiuni de modulare și cele peste 1.000 de tapițerii disponibile pentru toate modelele noastre. De asemenea, veți putea crea decorul complet al canapelei dumneavoastră, alegând canapele, fotolii, mese, scaune și covoare.

04

GARANȚIEI

Garanție pe viață pentru cadrele noastre și 3 ani pentru restul componentelor. Puteți prelungi garanția cu încă 6 luni, înregistrându-vă pe site.

05

SERVICII POST-VÂNZARE

Dacă apare vreo problemă cu canapeaua sau fotoliul dumneavoastră, ne vom ocupa de ea. Nu trebuie decât să raportați incidentul la magazinul Famaliving de unde ați cumpărat canapeaua, iar acesta se va ocupa de problemă pentru a vă oferi o soluție cât mai curând posibil. Puteți sta liniștit.

06

VÂNZĂRI DE PIESE DE SCHIMB

Canapelele noastre au o durată de viață lungă, dar puteți schimba și elemente precum husele sau umplutura pernelor pentru a prelungi și mai mult durata de viață a canapelei dumneavoastră. Toate canapelele noastre pot avea unele dintre umpluturile și fețele de pernă schimbate, iar multe dintre ele vă permit, de asemenea, să înlocuiți TOATE elementele care compun canapeaua.

07

SERVICIU DE TRANSPORT ȘI MONTAJ LA DOMICILIU

Vă livrăm canapeaua sau fotoliul la domiciliu, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

08

CANAPELE LA COMANDA

Personalizarea sofalelor este o parte fundamentală în magazinele Famaliving. Noi credem în unicitate și în faptul că fiecare casă este unică. Cu noi, poți crea sofa ta pe măsură, proiectată să se potrivească perfect oricărui spațiu din viața ta.

09

SERVICIU SPECIAL PENTRU PROFESIONIȘTI

Întrebați despre divizia noastră pentru designeri de interior și arhitecți.

Oferim condiții speciale, puteți folosi magazinele Famaliving ca showroom, unde puteți încerca modelele și puteți avea mostre din peste 1.000 de opțiuni de tapițerie și peste 100 de opțiuni de piele. În plus, putem fabrica cu orice altă tapițerie și în majoritatea modelelor ne putem adapta la măsuri speciale.

Avem o linie exclusivă de canapele și fotolii, concepute pentru proiecte de Arhitectură și Design Interior, cu un concept de design raționalist și contemporan în care am încercat să oferim ceva în plus față de ceea ce există pe piață: un confort greu de egalat cu o valoare adăugată foarte importantă care este nedeformabilitatea la utilizare.

10

CANAPELE CU LIVRARE RAPIDĂ

Dacă aveți nevoie de noua dvs. canapea în curând, cereți modelele noastre de stoc. Avem canapele și fotolii în stoc cu cele mai bine vândute compoziții și tapițerii, astfel încât să o puteți avea acasă într-o perioadă scurtă de timp.
Garanzia

Pe viață pentru cadrul și suspensia șezutului nostru. Pentru restul canapelei, 3,5 ani.

CADRU

Acoperire garantată pe viață. Cadrul canapelei, care reprezintă baza structurală a canapelei și poate fi din lemn sau oțel, este acoperit de această garanție neîntreruptă. Pe piață, se întâmplă frecvent ca canapelele să se rupă, dar în cazul cadrelor noastre acest lucru nu reprezintă o preocupare, deoarece garantăm calitatea lor pe viață.

SUSPENSIE

Garantie pe viata. Suspensia scaunelor se referă la curelele elastice situate sub scaune care tind să cedeze în timp. Nu este cazul produselor noastre, deoarece suntem pe deplin încrezători în durabilitatea lor și oferim o garanție nelimitată în acest sens.

MOTOR SI MECANISME

5 ani garantie. In ceea ce priveste motoare si mecanisme, oferim o garantie care acopera 5 ani de functionare. *În ceea ce privește bateriile, având în vedere că sunt componente consumabile supuse ciclurilor de încărcare și descărcare, garanția noastră acoperă 1 an, deoarece nu este fezabilă prelungirea acesteia peste această perioadă.

RESTUL CANAPELEI

3 ani si jumatate garantie. În ceea ce privește celelalte părți ale canapelei, oferim o garanție de 3 ani, dar dacă o înregistrați online, o prelungim cu încă 6 luni.