E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din ROMÂNIA
ACCEPT
Avertisment Legal

Aviz legal sau Condiții de utilizare.

Acești Termeni și Condiții de utilizare se aplică site-ului www.famaliving.com deținut de Fama Sofas SLU precum și microsite-urilor mărcilor deținute de aceasta.

Prin acest text, utilizatorii acestui site sunt informați despre condițiile generale care guvernează utilizarea și consultarea acestuia.

Vizitatorul este de acord să folosească acest site web și serviciile oferite în conformitate cu legea, cu aceste condiții generale, precum și cu morala și bunele obiceiuri general acceptate și ordinea publică.

Utilizarea acestui site implică, din partea utilizatorilor, acceptarea deplină a condițiilor prevăzute în prezentul document. Condițiile generale prevăzute în acest document sunt guvernate de legea spaniolă.

Fama Sofas SLU isi rezerva dreptul de a modifica conditiile legale prevazute in acest document fara notificare prealabila.

Conţinut

Acest site web și conținutul său sunt proprietatea Fama, editorul și proprietarul său. Cu excepția unei autorizații prealabile, exprese și scrise, orice transmitere, atribuire, vânzare, închiriere și/sau afișare publică a acestui site web sau a oricărei părți a acestuia este interzisă.

Toate textele, fotografiile, modelele de produse, mărcile înregistrate etc. sunt proprietatea Fama și sunt protejate de legile privind proprietatea industrială, pevetele și mărcile comerciale.

Conturi, parole și securitate

Pentru a utiliza anumite beneficii sau servicii oferite prin intermediul site-ului, poate fi necesară crearea unui cont. Este responsabilitatea dumneavoastră să păstrați confidențialitatea informațiilor contului, inclusiv a parolei, precum și a fiecăreia dintre activitățile care au loc în acesta. Sunteți de acord să notificați imediat Fama în cazul oricărei utilizări nelegitime a contului sau parolei dvs. sau dacă apare vreo problemă legată de securitate. Cu toate acestea, veți fi responsabil pentru orice pierderi suferite de Fama sau de orice alt utilizator sau vizitator al site-ului dacă contul dvs. este utilizat în mod abuziv sau folosit în mod fraudulos de către altcineva.

Link-uri către site-urile Fama și terțe părți

Site-ul poate avea link-uri către alte pagini web independente ale terților (denumite în continuare „site-urile legate”). Astfel de site-uri conectate sunt furnizate exclusiv pentru confortul utilizatorilor noștri. Fama nu controlează astfel de site-uri cu linkuri și nu este responsabilă pentru sau susține conținutul acestora, inclusiv informațiile și materialele pe care le conțin. Interacțiunea dvs. cu site-urile conectate este la discreția dvs.

Disclaimer

Entitatea își declină orice responsabilitate pentru eventualele daune care ar putea fi cauzate de lipsa disponibilității și/sau continuității acestui site și a serviciilor oferite pe acesta.

Fama Sofa isi rezerva dreptul de a modifica continutul Web-ului fara notificare prealabila si fara nici un fel de limitare.