CITEȘTE MAI MULT
productDetails.selectSofa

Despre noi?

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

De la infiintarea sa in 1970, Fama a devenit unul dintre cei mai avansati producatori de canapele din lume. Toate procesele sunt controlate în timp real prin intermediul codurilor de radiofrecvență. Sistemele de transport aerian deplasează canapele și pernele într-un mod complet automat. Datorită acestor progrese, suntem capabili să fabricăm o canapea la fiecare 1 minut.

 

 

 

Cu o fabrică de producție de peste 22.000 m2, desfășurăm întregul proces de producție, de la proiectare până la serviciul post-vânzare, îmbinând cea mai avansată tehnologie cu înțelepciunea și mâinile experte ale artizanilor noștri.

Unul dintre pilonii de bază pe care se bazează Fama este inovația continuă. În acest fel, dezvoltăm în medie 5 inovații pe zi, în jur de 1.000 de inovații pe an.

Astăzi am început construcția noilor noastre facilități.

Proiectul este structurat în trei etape. Prima de 20.000 m2 de fabrică, o a doua fază cu 9.000 de metri de birouri și a treia cu încă 34.000 de metri de fabrică. În total 63.000 de metri construiți.

Industria 4.0

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

Datorită tuturor acestor inovații, mari și mici, și aplicării lor în toate procesele noastre, Fama Sofa a devenit un exemplu clar a ceea ce este Industria 4.0, un etalon la nivel european al modului în care digitalizarea a contribuit la crearea unei companii. capabil să producă 500 de canapele complet personalizate în fiecare zi în termene minime și să le livreze în peste 60 de țări de pe cele 5 continente.

În plus, avem software pentru a putea vedea canapele cu diferite țesături în 3D, o aplicație care să-i ajute pe clienții finali să-și aleagă canapeaua ideală, realitate augmentată, imprimante 3D în mărime naturală și o listă lungă de progrese deja aplicate, precum și un proiect de digitalizare 100% pentru viitor.

 

 

 

Ca urmare a tuturor acestor lucrări, Ministerul Industriei, Comerțului și Turismului din Spania ne-a acordat în 2019 primul Premiu Național pentru Industrie Conectată 4.0, lucru de care suntem deosebit de mândri, deoarece, aparținând unui sector tradițional artizanal, acesta este presupunea o realizare de neatins.

Toate acestea ne arată că suntem pe drumul cel bun, că toată această muncă, efort și dorința neobosită de a ne perfecționa până la urmă ne aduc rezultate.

Filozofie

Personas
Medio Ambiente
Calidad
Personas_ qué es fama

Para Fama Sofas lo más importante son las personas que conforman la empresa. Cuidamos de ellos de la mejor forma posible, apostamos de forma decidida por la Conciliación creando nuestra guardería laboral y ludoteca, y ofreciendo flexibilidad de horarios para poder conciliar trabajo, familia y estudios. Cuidamos de todos los aspectos relacionados con la salud de nuestros trabajadores y de todas aquellas personas relacionadas con nuestra actividad.

Responsabilitatea socială a întreprinderilor

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

Principiul dupa care este guvernata Fama Sofa este conceptul de Onestitate.

Avem un decalog de responsabilitate corporativă în care rezumăm filozofia și angajamentele noastre în doar 10 puncte.

 

 

 

Pe lângă mediu, avem grijă și de oameni, susținem cultura și sportul și ne angajăm să antrenăm ca element cheie în îmbunătățirea viitorului. Încercăm nu doar să fim o companie dedicată câștigului de bani, ci și să contribuim la societate pentru ca aceasta să fie, fie și doar, puțin mai bună.Ne angajăm față de Responsabilitatea Socială Corporativă, dar într-adevăr, nu așa cum se întâmplă în multe cazuri, care este doar propagandă.nu mai mult.

Proiecta

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

Proiectăm canapele nu numai pentru a vă încânta ochiul.

Pe piata gasim canapele foarte confortabile pe care sa stai si care lasa de dorit din punct de vedere al designului, si canapele cu un design exceptional in care confortul nu a fost luat in calcul.

 

 

 

În plus, aproape nimeni nu a analizat că foarte puțini oameni folosesc canapele pentru a se așeza, majoritatea le folosesc pentru a se întinde. Multe dintre modelele noastre se bazează pe această premisă și sunt adevărate „mașini” create pentru a fi savurate acasă. Obiectivul principal este ca acestea să servească pentru a vă bucura singuri, în cuplu sau cu întreaga familie.

Important la canapele noastre este că funcționează la nivel global, adică se adaptează perfect oricărei piețe.

internaţionalizare

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

Fama este cel mai mare producător de canapele din Spania. 75% din producție este destinată exportului, iar produsele noastre sunt vândute în peste 60 de țări de pe cinci continente. Facem parte din Forumul Brandurilor Renumite din Spania.

 

 

 

proiect viitor

Ver precio
Parece que tu navegador tiene bloqueada la geolocalización

Toate acestea nu se opresc aici. Fama este o companie foarte dinamică care se mișcă și avansează constant pe baze solide. Avem o echipă de oameni care lucrează neobosit pentru a îmbunătăți toate produsele și procesele, creând noi design-uri pentru a fi lansate pe piață, generând o sursă de idei și aplicații cu scopul de a ușura viața oamenilor și de a acoperi toate nevoile clienților noștri. , prezent și viitor, generând noi soluții pe măsură ce modurile noastre de viață evoluează. Pe scurt, scopul nostru este să ajutăm clientul final să-și găsească canapeaua ideală.

 

 

 

Solicita más información