E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din STATELE UNITE ALE AMERICII
ACCEPT

Alegeți dintre cele peste 1.000 de tapițerii disponibile în catalogul nostru!

Toate canapelele și fotoliile noastre sunt atât de personalizate încât puteți alege dintre cele peste 1.000 de țesături disponibile pentru a le tapița.

În fiecare sezon vă prezentăm o nouă colecție de țesături, creând așteptări în rândul clienților noștri an de an. Lucrăm din greu în colaborare cu furnizorii noștri pentru a ne proiecta propriile colecții exclusive de țesături, pentru a surprinde cu modele și culori noi, încercând să acoperim diferitele gusturi ale clienților noștri actuali și potențiali.

În multe cazuri, avem colaborarea unor designeri și artiști, care proiectează colecții cu imprimeuri unice. Avem, de asemenea, modele de țesături uni create exclusiv pentru noi, cu atingeri diferite față de ceea ce găsim de obicei pe piață.

Printre țesăturile noastre putem găsi țesături cu diferite compoziții pentru a răspunde cerințelor tuturor clienților noștri, atât fibre naturale, cu estetica lor deosebită, cât și fibre sintetice pentru caracteristicile lor mai bune de întreținere și durabilitate. Avem chiar și o colecție de țesături Recover, 100% reciclate, poliester din sticle de plastic și bumbac din îmbrăcăminte reciclată.

În plus, țesăturile noastre nu conțin PFC, substanțe chimice extrem de nocive pentru oameni, animale și mediu, prezente în multe tapițerii cu tratamente rezistente la pete sau ușor de curățat.