E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din STATELE UNITE ALE AMERICII
ACCEPT

Famaliving Xátiva
Magazin de Canapele

Caută canapeaua perfectă pentru casa ta din Xàtiva? Vino la Famaliving Xàtiva și descoperă ce avem pregătit pentru tine! Suntem magazinul oficial Fama Sofás din Xàtiva și oferim o varietate largă de canapele, fotolii și scaune cu designuri unice și speciale pe care nu le vei găsi în altă parte.

VINO SĂ NE VEZI
La Reina 38 , 46800 , Xàtiva
)
Orar de deschidere
)
De luni până vineri:
10:30-13:30, 17:00-20:30
Sâmbătă:
10:00-14:00

Indiferent dacă căutați canapele în Xátiva, canapele personalizate sau canapele extensibile de înaltă calitate, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți mobilierul perfect. Produsele noastre beneficiază de o garanție pe viață pentru structură și suspensie oferită de marca Fama Sofas.

Pe lângă canapele, Famaliving Xátiva oferă și o selecție de fotolii de relaxare de înaltă calitate pentru a satisface toate nevoile dvs. Calitatea este o prioritate pentru noi, și ne angajăm să vă ajutăm să creați un spațiu confortabil și primitor în casa dvs. Vă invităm să explorați sala noastră de expoziții și să descoperiți de ce suntem cea mai bună alegere în Xátiva pentru a găsi mobilierul perfect.

VINO SĂ NE VEZI
La Reina 38 , 46800 , Xàtiva
)
Orar de deschidere
)
De luni până vineri:
10:30-13:30, 17:00-20:30
Sâmbătă:
10:00-14:00
Tur Virtual

Vizitează virtual showroom-ul Famaliving Xátiva cu detalii despre toate modelele pe care le vei găsi în expoziția noastră.

Canapele, Fotolii și alte produse în
Famaliving Xátiva

MODELE DISPONIBILE ÎN MAGAZINUL NOSTRU DIN XÁTIVA

La Famaliving Xátiva înțelege că fiecare casă este diferită. De aceea vă oferim posibilitatea de a utiliza simulatorul nostru 3D pentru a alege din multiple opțiuni, cum ar fi module, dimensiuni, picioare, brațe și o gamă largă de peste 1.000 de țesături diferite.

Vezi produse
Serviciu de programare
cita previa en Xátiva

Servicio de
cita previa en Xàtiva

Echipa
Famaliving Xátiva
Carlos Pascual
Opțiuni de
finanțare
CUMPĂRAȚI CANAPEAUA ȘI PLĂTIȚI ÎN CEL MULT 36 DE LUNI

Dacă aveți nevoie de finanțare pentru a cumpăra canapeaua, la Famaliving o puteți plăti în 3, 6, 10, 12, 18, 24, 30 și 36 de luni (*).

Întrebați în magazin despre condiții.

Blogul Famaliving

Posts de Famaliving
Xàtiva

09/09/2020 Jose Martínez

ROCK URBAN-O