E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din STATELE UNITE ALE AMERICII
ACCEPT

Famaliving Lleida
Magazin de Canapele

Ești în căutarea sofaiului perfect pentru casa ta din Lleida? Vizitează Famaliving Lleida și explorează opțiunile pe care le-am pregătit pentru tine. Ca magazin oficial Fama Sofás în Lleida, oferim o gamă variată de canapele, fotolii, scaune și multe alte elemente pentru a îmbrăca casa ta, toate cu designuri exclusiviste și speciale pe care nu le vei găsi în altă parte.

VINO SĂ NE VEZI
Av. de I'Estudi General, 33 , 25001 , Lleida
)
Orar de deschidere
)
De luni până vineri:
9:30-20:00
Sâmbătă:
9:30-20:00

Te preocupă calitatea? Pentru noi, este o prioritate, de aceea designurile noastre sunt fabricate cu materiale de calitate. Avem atât de multă încredere în produsele noastre încât structura și suspensia scaunului sunt garantate pe viață.

La Famaliving Lleida, ne angajăm să vă oferim cea mai bună experiență în achiziționarea de canapele și mobilier pentru casă. Vizitați-ne în magazinul nostru situat pe Avenida l'Estudi General 33, unde puteți testa personal fiecare model de canapea și fotoliu.

Nu ezitați să ne vizitați și descoperiți de ce suntem cea mai bună opțiune pentru achiziționarea unui canapea în Lleida!

VINO SĂ NE VEZI
Av. de I'Estudi General, 33 , 25001 , Lleida
)
Orar de deschidere
)
De luni până vineri:
9:30-20:00
Sâmbătă:
9:30-20:00
Locație
GĂSEȘTE LOCUL EXACT PE HARTĂ
Adresă
Famaliving Lleida
Av. de I'Estudi General, 33 , 25001 , Lleida
Tur Virtual

Vizitează virtual showroom-ul Famaliving Lleida cu detalii despre toate modelele pe care le vei găsi în expoziția noastră.

Canapele, Fotolii și alte produse în
Famaliving Lleida

MODELE DISPONIBILE ÎN MAGAZINUL NOSTRU DIN LLEIDA

La Famaliving Lleida, ne propunem ca sofa ta să fie exclusivă și specială, de aceea îți oferim oportunitatea de a o personaliza după preferințele tale. Prin intermediul simulatorului nostru 3D, poți alege dintr-o gamă variată de opțiuni, inclusiv module, picioare, brațe și peste 1,000 de țesături de tapiterie diferite pentru a crea combinația perfectă care să reflecte stilul și personalitatea ta.

Vezi produse
Serviciu de programare
prealabilă în Lleida

Servicio de
cita previa en Lleida

Opțiuni de
finanțare
CUMPERI CANAPEA TA ȘI PLĂTEȘTE ÎN PÂNĂ LA 24 LUNI FĂRĂ DOBÂNDĂ

Dacă aveți nevoie de finanțare pentru a cumpăra canapeaua, la Famaliving Lleida, o puteți plăti în până la 24 de luni fără dobândă (*).

Întrebați în magazin despre condiții.

Blogul Famaliving

Posts de Famaliving
Lleida

05/12/2023 Luis J. Soriano Moreno

Magazin nou Famaliving în Lleida!