E minunat că ne vizitezi!
Accesați site-ul din STATELE UNITE ALE AMERICII
ACCEPT
Expoziția Famaliving A Coruña

Vino să cunoști Famaliving A Coruña

Famaliving A Coruña și-a deschis porțile în urmă cu câteva luni în acest oraș cu intenția de a împărtăși experiența de a fi iubitori de fama cu voi toți.

Unii oameni cred că o canapea este doar un loc unde să stai, dar canapelele și fotoliile Fama nu sunt doar atât. Sunt locuri de care să te bucuri acasă, locuri în care să te izolezi de lume, unde să citești și să te joci cu copilul tău, un loc în care să te săruți sau să urmărești meciul vieții tale.

Pur și simplu vrem să vă împărtășim viziunea noastră despre relaxare și confort, adăugând inovație, design și calitate; Aspecte pe care trebuie să le aibă canapeaua ta perfectă.

Trebuie să le încerci, să le atingi și să le trăiești pentru a fi un famalover, de aceea te invităm să vii și să te simți ca acasă.

Ne aflăm la parterul Centrului Comercial COMCOR, Pol. Agrela unde Paco sau Manuel vă vor ajuta să vă alegeți canapeaua, sfătuindu-vă cu privire la modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., felul în care vă așezați, modul în care vă odihniți, cu siguranță. vă ajută să faceți alegerea corectă.

Vă puteți bucura de un program larg, de luni până sâmbătă de la 10:00 la 14:00 și de la 17:00 la 21:00, precum și de parcare exterioară și acoperită gratuită.

Noi te vom astepta!

www.famaliving.com/acoruna
0 Comentarii
Nu există comentarii

Lasa un comentariu


Últimos Artículos


20/05/2024 Famaliving A Coruña

Mi número mágico, ¡ya son 7 años!

15/12/2023 Famaliving A Coruña

Crăciun fericit - Pentru Andreu Gràcia