Fama

Volverán los BESOS y los ABRAZOS

Volverán los BESOS y los ABRAZOS por Andreu Gràcia

De verdad creo que si algo nos hemos demostrado, es que cuando nos toca luchar por un bien común sabemos hacerlo con responsabilidad y respeto, gracias a ello en poco volverán los besos y los abrazos.

Otra cosa que también seguro nos hemos dado cuenta es que pensamos en ese viaje, en ese coche, en esa moto, pero sé que como yo mucha gente en estos días nos hemos dado cuenta de que tenía un poco olvidada mi casa.

Por ello se ahora que mi prioridad ha pasado a ser un buen sofá, unas mejores sillas de comedor e incluso un aire acondicionado, ya no incluso por capricho si no por salud.

Son momentos difíciles, pero de estas saldremos y formara parte de nuestros recuerdos unos muy tristes, otros muy solidarios, otros incluso divertidos.

Desde Famaliving Diagonal ¡¡¡¡ mucho ánimo y fuerza !!!!


Tornaran els PETONS i les ABRAÇADES per Andreu Gràcia

De veritat crec que si alguna cosa ens hem demostrat, és que quan ens toca lluitar per un bé comú sabem fer-ho amb responsabilitat i respecte, gràcies a això en poc tornaran els petons i les abraçades.

Una altra cosa que també segur ens hem adonat és que pensem en aquest viatge, en aquest cotxe en aquesta moto, però sé que com jo molta gent en aquests dies ens hem adonat que tenia una mica oblidada casa meva.

Per això se ara que la meva prioritat ha passat a ser un bon sofà, unes millors cadires de menjador i fins i tot un aire condicionat, ja no fins i tot per caprici sinó per salut.

Són moments difícils, però d'aquestes sortirem i formarà part dels nostres records uns molt tristos, altres molt solidaris, altres fins i tot divertits.

Des de Famaliving Diagonal molt ànim i força !!!!